Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Pemberian Yang Berterusan

Orang selalu kata kulit anda berseri dari dalam. Sejak saya mahu mendirikan rumah tangga, saya ingin kelihatan hebat pada hari persandingan. Melalui carian saya, saya menemui Sustained Release Vita-C Plus dan sangat sukakannya! Kulit saya lembut dan berseri. Saya kelihatan menarik, jadi saya mencuba ESP Soy Protein, Collagen Powder, Vivix serta Penjagaan Kulit YOUTH dan merasai kesan yang sama. Shaklee Effect adalah kepastian yang saya perlukan untuk membina perniagaan Shaklee.

Semua orang mempunyai “Tujuan” utama mereka untuk mula membina perniagaan. Tujuan saya ialah untuk memberi anak saya peluang dalam hidup yang saya tidak dapat ketika membesar dulu. Shaklee telah membantu saya mencapainya. Sejak April 2020, saya berjaya memperoleh pendapatan bulanan sebanyak enam angka bersama organisasi saya, Spectacular. Pada September 2020, saya juga melahirkan 12 Master Coordinator yang telah membantu saya mencapai kejayaan yang saya impikan untuk organisasi ini.

Sebagai ibu, tiada yang lebih membahagiakan daripada melihat anak saya membesar. Dengan Shaklee, saya diberikan kestabilan kewangan dan kebebasan untuk meluangkan masa bersama keluarga. Malah sekarang saya boleh memberi wang sara hidup yang lebih banyak kepada ibu bapa saya. Saya bangga dan gembira dengan perubahan kehidupan orang-orang yang saya sayang. Apa yang saya pelajari melalui Shaklee ialah memanfaatkan anugerah masa dan membina kejayaan anda sendiri. Tiada istilah terlewat untuk mula membina kehidupan yang lebih sihat dan lebih gembira buat diri sendiri dan keluarga anda. Inilah yang dianugerahkan kepada saya dan saya sangat bersyukur. Sekaranglah masanya! Rebutlah ia!

SITI FARHANA MOHD PAKEH
32, Selangor